Ehhez persze tovább kell menni ma este, de ez a brazil játékos szerint meg is lesz.

Tisztában vagyunk [azzal, hogy a Siófok kontrára játszik] mi is. A siófoki találatom a visszavágóhoz közelítve sokszor eszembe jut, azt hiszem, ha az nincs, akkor most nagyon nehéz helyzetben lennénk. Így viszont két gólt kell lőnünk, s máris mi állunk továbbjutásra. Mi vagyunk a párharc esélyesei, noha a Siófok előnnyel érkezik hozzánk, biztos vagyok benne, hogy ledolgozzuk azt, s továbbmegyünk.

Sokat beszélünk az öltözőben arról, hogy a Magyar Kupa nagy lehetőség a csapat számára. Nagyon szomorú lennék, ha elvéreznénk, hisz úgy gondolom, ha most túllépünk, a végső győzelem is szóba kerülhet. A Ferencvárosnál senki sem titkolja, a Magyar Kupa fontos számunkra, és ennek szellemében lépünk pályára kedd este.

Nem bántuk, hogy így alakult a forduló, ám sokkal fontosabb, hogy mi végül fordítottunk és nyertünk a Kecskemét ellen. A Kupa mellett a bajnokságról sem mondtunk e, noha tisztában vagyunk vele, hogy a Fehérvár megléptek, de a hétvégén ők is botlottak, így hiszem, semmi sem lehetetlen. Nem azt mondom, hogy mi leszünk a bajnokok, de az biztos, hogy számolni kell velünk.
(Nemzeti Sport)