A hét utolsó napján első, és második csapatunk is pályára lép.

Lipcsei Péter tanítványai napi egy edzéssel hangolnak a hétvégi idénykezdetre. A hangsúly immáron az utolsó simításokon van, ennek egyik jele, hogy a csapat a sok műfüves edzés után az utolsó napokban rendes füvön gyakorol.

A vasárnapi ellenfél felnőtt csapatunk pályaedzőjének, Nagy Tamásnak előző munkaadója, a Baja csapata lesz. A dunamenti egyesület igen előkelő, negyedik pozícióból, míg mi a középmezőny végéről, a tizenharmadik helyről várjuk az összecsapást.

A találkozó vasárnap délután három órakor kezdődik az Üllői úton, így aki kilátogat a mérkőzésre még kényelmesen kiér fél hatra a Bozsik Stadionba is a Honvéd elleni idegenbeli bajnokira.

A játékoskerettel kapcsolatos hír, hogy Varga Bence – mint azt már korábban közöltük – aláírt a csapathoz, a barcsi brazil próbajátékos, Bernardo Frizoni viszont már nem készül a kerettel. Az ő távozása nagy valószínűséggel a Zrt. körül kialakult zűrös helyzetnek köszönhető. A mérkőzésen nem léphet pályára az eltiltott Pölöskey Péter, valamint az előbb említett Varga Bence, aki a meccs eredeti időpontjában még nem volt csapatunk játékosa.