Fiatal tehetségünk télen szerződött a Pengékhez, eddigi tapasztalatairól, benyomásairól mesélt az Üllői129-nek.

Azt kell hogy mondjam, nagyon jól érzem magam Sheffieldben, nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar át tudok állni az itteni életre. Természetesen a családom és a barátaim nagyon hiányoznak, de nagyon sokat írnak és sokat beszélünk egymással telefonon, valamint interneten is folyamatosan tartjuk a kapcsolatot.

A foci szerencsére nagyon jól megy, a szakmai vezetés meg van velem elégedve, már többször edzettem együtt a nagy csapattal, és szerintem náluk sem teljesítettem rosszul. Eddig két meccsen játszottam a reserve csapatban, fokozatosan terhelnek, első alkalommal még csak tíz percet, majd közel egy félidőt kaptam, remélem a következő találkozón akár már kezdőként is számítanak rám. Úgy érzem, végig bírnám a kilencven percet, de tény, hogy az iram sokkal erősebb mint otthon. A társaim nagyon kedvesek velem, abszolút befogadtak, sokat dicsérnek, jó a közeg és az öltözői légkör. Az edzők szintén nagyon kedvesek és mindenben segítőkészek, jó a viszonyunk.

Egyelőre még mindig ugyanannál a kedves családnál lakom, ahol korábban is, egy gyönyörű helyen. A körülmények tehát kiválóak, mindent megkapok amit szeretnék, mind a futballkarrieremet, mind a pályán kívüli életemet illetően. Sheffieldben sok egyetemista él, az emberek mosolygósak és segítőkészek, de azért Budapest sokkal szebb város, ez vitathatatlan.

Remélem hogy otthon is minden rendben lesz hamarosan, mindennap olvasom, hogy mit írnak a Fradiról, aggódom is, remélem hogy minden megoldódik. A televízióban néztem a múlt pénteki meccsünket, és nagyon boldog voltam hogy nyertünk, természetesen a holnapi, Honvéd elleni találkozót is igyekszem valamilyen formában megtekinteni!

Köszönöm az érdeklődést és a biztató szavakat, jólesik, hogy nem feledkeztetek meg rólam!

HAJRÁ FRADI!