A második fordulóban is elkészítettük a statisztikákat.

Ez az a helyzet, amikor a számok nem tükrözik a valóságot. Az igazán komoly helyzetek tekintetében egyenlő a helyzet, sőt a Fradinak volt több. (Az első félidőben a labdát is többet birtokoltuk.) A különbség a két játékrendszer közti különbségből adódott. Míg mi felvittük a labdát és általában eljutottunk a Honvéd tizenhatosig, ahol azonban bosszantó apró hibák megakadályozták az igazi helyzeteket. A Honvéd ezzel szemben a mi legrosszabb angol korszakunkra emlékeztető módon ívelgette fel a labdát és lőtt távolról. Az első félidő végén és a második közepén volt 5-5 perc, ahol komolyan beszorultunk. Szintén említésre érdemes, hogy számos indítás után állította meg lesen csatárainkat a partjelző, nem biztos, hogy mindig jogosan. ( A tv kamera nagyon nem volt vonalban, csak azt lehetett látni, hogy véleményes az esetek egy része)

Helyzetek:
Ferencváros: 6 (4)
Honvéd: 14 (8)

Kapuralövés: Stanić volt a fő fegyverünk

5 helyzetünk végződött kapuaralövéssel. Sokak szerint ez volt Stanić legjobb meccse. Nemcsak, hogy ő volt a legaktívabb (3 kapuralövés), hanem szinte az összes komoly helyzetünkhöz köze volt. A gól (első bajnoki gólja a Fradiban) mellett ő fejelte le a labdát Heinz lövése előtt és ő rúgta azt a szabadot, amiről Csizmadia centikkel maradt le a kapu torkában. Rajta kívül csak Heinz és Mijkovics lőtt kapura 1-1 alkalommal.

Labdaszrezés: Maróti emiatt kaphatta a díjat, de Csizi, Rósa, Tutorć többet szerzett

A meglehetősen csapkodó játék miatt elég sok labdaszerzés volt. A legtöbbet Rósa (8) és Csizi szerezte (7), de Maróti (5) talán azzal érdemelte ki az ítészek díját, hogy nehezebb helyzetben szerezte a labdáit és jól játszotta meg azokat. Rajtuk kívül Tutorić (6) Stanić (4), Józsi (3), Heinz (3), Balog (2) Schembri (1) szerzett még labdát az ellentől.
Ami mellett nem mehetünk el szótlanul az a Honvéd játékosok sportszerűtlensége, legalább háromszor annyi szabálytalanságot követtek el személyes kedvencünk Danilo talán maga sem értheti, hogy utolsó perces ámokfutása után , hogy úszhatta meg piros lap nélkül.