A meccs legjobbjának megválasztott középpályás értékelt.

– Amikor a legnagyobb bajban van a klub, a magyar játékosok megpróbálják elmagyarázni a külföldieknek is, hogy milyen fontos, hogy meccsről-meccsre győzni kell. Ha nem megy játékkal, akkor ki kell harcolni, ki kell kaparni a sikert. Az elmúlt meccseken ez volt a helyzet: nem játszottunk szépen, de küzdelmes meccseket hoztunk le. A szép játék valószínűleg egy kicsit később érkezik majd meg. Akkor, amikor a játékosok az önbizalom tekintetében a topon lesznek. Akarva-akaratlanul elbizonytalanítja egy picit a játékosokat, ha a klub helyzete nem túl rózsás. Próbáljuk magunkat persze ettől függetleníteni, és Prukner László is próbálja úgy tolmácsolni az eseményeket, hogy egyfajta nyugalom legyen úrrá az öltözőben – mondta a középpályás a lefújás után a Sport TV-nek.

Maróti kiemelte a szurkolók szerepét, akik nagyra értékelik a gárda eddigi tavaszi teljesítményét, küzdőszellemét. A labdarúgó azt is hozzátette, egy nagyon fontos célt sikerült megvalósítani.

– A meccs előtt egy gyors tanácskozásra hívtam össze a védelmi sort, és hangsúlyoztam, mennyire fontos lenne, hogy kapott gól nélkül megússzuk a találkozót. Külön öröm, hogy ez sikerült – nyilatkozta a futballista.

forrás: pepsifoci.hu