Válaszút előtt áll volt csatárunk.

Igor Pisanjuk, az FTC korábbi játékosa jelen pillanatban csapat nélkül készül. Mint ismert, a kanadai támadó idehaza az elmúlt fél év során a Szolnokban szerepelt, ám végül szerződést bontottak vele és a zöld-fehéreknél sem tartottak rá igényt. Ennek ellenére volt iránta kereslet az élvonalból, a KTE szerb edzője, Tomislav Sivic elmondta: szívesen foglalkozna a támadóval.
– Igor legutóbb a kanadai olimpiai válogatottal edzőtáborozott, Los Angelesben töltöttek el egy kis időt – mondta honlapunknak a csatár menedzsere, Georgi Attila. – Van egy finn első osztályú ajánlata, de nem biztos, hogy rábólintunk, egyelőre kivárunk. Hogy visszatér-e a támadó az NB I-be. Erre kicsi az esély, Igor tovább szeretne lépni. Nincsenek rossz élményei Magyarországról, de a szolnoki eset megviselte.
Mivel Pisanjuk a KTE, valamint az FTC színeiben is pályára lépett az idei szezonban, ezért harmadik NB I-es klubhoz már nem tudott eligazolni. A játékos a nyártól viszont “tiszta lappal” indul, és mivel nincs élő szerződése, ezért ingyen igazolható.

nb1.hu