Rutinos védőnk mesélt arról, hogy hogy készülnek a rangadóra.

– A Honvéd elleni mérkőzés tapasztalatai után, van, amire jobban oda kell figyelni?
– Minden találkozót kielemzünk videón, és egy kötetlen beszélgetésen megbeszéljük, ki, hogyan látja az elmúlt mérkőzést, hol kellett volna jobban helyezkednie, mikor hibázott. Ez természetesen most is megtörtént.

– Más a hangulat az öltözőben, mint a többi bajnoki előtt?
– Mindenkin érződik a pozitív hozzáállás, de úgy gondolom, hogy az öltözőben nincs ez túllihegve. Természetesen nekünk is vannak céljaink, és a Videoton elleni mérkőzés mérföldkő lesz abban, hogy ezeket sikerüljön elérnünk. Felkészültünk az ellenfélből, és nyugodtan játszhatunk ellene. Reméljük, hogy sikeresek leszünk, és meglesz a 3 pont, de hosszú még a tavasz, így akkor sem lenne lefutott a bajnokság, ha a legrosszabb forgatókönyv történik, és a Vidi esetleg ellép a mezőnytől, de erre nem is akarunk gondolni.

– Tavasszal eddig jöttek a győzelmek, azonban vannak gondok a Fradi körül, milyen hatással van ez a csapatra?
– Természetesen hozzánk is lejutnak a hírek, így ismerjük a problémákat. Próbáljuk azonban ezeket kizárni, és csak az edzésekre, illetve a mérkőzésekre koncentrálni, mert nekünk is akkor könnyebb követelni a vezetőktől, ha vannak eredmények. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem foglalkozunk ezzel, de a mester is próbálja rendbe tenni a fejeket, és elmondja, hogy mi várható, így mindenki profin teszi a dolgát.

– Mi a Videoton legnagyobb erőssége?
– A fehérváriak nagyon jó csapatot alkotnak, de az utóbbi időben megmutattuk, hogy a mi együttesünknek is van ereje, és tudunk egymásért játszani. Emellett remek támadói vannak ellenfelünknek, de ha odafigyelünk rájuk, akkor megállíthatjuk őket.
forrás: nb1.hu