Az FTC labdarúgójának minden mérkőzésre a csapat masszőre köti be a kezét, majd a befáslizott jobb karra egy felirat is kerül.

A Fradi középpályása egy korábbi sérülés miatt évek óta hordja a biztonsági kötést, amely mondhatni, mára a védjegyévé vált. Rósa olykor a kedélyeket is borzolta azzal, hogy az ellenfeleknek üzent a kezén. A 2005. április 27-én lejátszott, Újpest elleni bajnokin „Mocskos lilák” felirattal lépett pályára, de előfordult, hogy idézeteket írtak a kezére. Vajon a Videoton elleni rangadón mi lesz Rósa üzenete?

– Úgy gondolom, hogy ezúttal is csak Lipcsei Gábor szignója, azaz a Gabi felirat lesz a kezemen – kezdte Rósa Dénes, aki 2004 óta használ kötést a kezén a mérkőzések alatt. – A meccsek előtt befáslizza a kezemet, majd ragasztószalaggal rögzíti a kötést. Amint pedig elkészül, ráír valamit. Egy ideje azonban már csak úgymond aláírja nekem.

Az FTC labdarúgója és csapattársai várják már a szombati bajnokit. A Videoton hat ponttal vezeti a tabellát a második helyen álló zöld-fehérek előtt. Ha a Fradi nyerni tudna, akkor versenyben lenne a székesfehérváriakkal a bajnoki címért.

– Rangadó lesz a javából, mi jó sorozatban vagyunk, és jó hangulatban készülünk a mérkőzésre. Tudomásom szerint a jegyek is jól fogynak, több ezren biztatnak majd minket. Nem is vágyunk másra, csak hogy szombaton ünnepelhessünk szurkolóinkkal – jegyezte meg a középpályás.
(Pataki Nóra/Blikk)

Hírdetés