Nem lesz könnyű helyzetben Vincze Ottó a labdarúgó-NB I zöld-fehér rangadóján. A Győri ETO – amelynek utánpótlás-menedzsere a korábbi válogatott játékos – az FTC ellen lép pályára, Vincze labdarúgóként ennél a klubnál érte el legnagyobb sikereit.

– Nagy érdeklődéssel várom a szombati mérkőzést, hiszen mindkét együttes közel áll a szívemhez – kezdte Vincze, akinek az 1995-ben a Bajnokok Ligájában a Grasshoppers ellen szerzett két gólját soha nem felejtik el a Fradi-szurkolók.

– Úgy gondolom, mindkét csapatnak fontos ez a találkozó. Az FTC-nek az egy hete a Videotontól elszenvedett 5-0-s vereség miatt, a győrieknek pedig hazai pályán kellene kiszolgálniuk a szurkolókat.

Vinczét az ETO a héten mutatta be a szakmai stáb tagjaként. A volt futballista felel a klub tehetségkutató programjáért, a nemzetközi kapcsolatok kialakításért és a felnőttjátékosok szerződtetésében is szerepe lesz.

– Hetedik éve élek Győrben, örülök ennek a feladatnak. Korábban is szóba került már, hogy vállaljak szerepet az ETO-nál, ennek most jött el az ideje – jelentette ki Vincze Ottó, aki a helyszínen tekinti meg a mai találkozót, amely a győrieknek azért is fontos, mert ez lesz

Csertői Aurél (45) első mérkőzése hazai közönség előtt. Az ETO vezetőedzője másfél hete váltotta a kispadon Pintér Attilát (44). Egy hete az MTK elleni idegenbeli bajnokin 0-0-val mutatkozott be a tréner.
(Pataki Nóra/Blikk)