A Blikk folytatja az eltűnt pénzekkel kapcsolatos sorozatát, lehet találgatni a labdarúgó személyéről.

Információink szerint az egyik Fradi-focista átigazolási pénze, körülbelül 30 millió forint is eltűnt a „süllyesztőben”. Úgy tudjuk, az egyik vezető jelezte a keveset foglalkoztatott, távozni akaró focistának, ha az eddigi szerződését semmisnek tekintik, akkor azonnal mehet. Márpedig így a papírok szerint akár közös megegyezéssel is elválhattak – az erről mit sem sejtő vevőnek viszont a zsebébe kellett nyúlnia, hogy létrejöjjön az üzlet. A pénzt személyesen vette át a Ferencváros Labdarúgó Zrt. vezetője, de az összeg nem érkezett meg az Üllői úti pénztárba.

– Még írásos nyoma sincs a klubcserének, legalábbis a Fradiban dolgozók nem találkoztak vele. Jelen állás szerint egyszerűen eltűntek a dokumentumok, mint ahogy a pénz is – mondta a neve elhallgatását kérő FTC-alkalmazott. – Ez egy újabb bizonyíték arra, hogy teljesen hülyének nézték McCabe urat, s ott nyúlták le, ahol csak lehetett. Pofátlanul, kis túlzással talicskával tolták ki a milliókat a klubházból.

Megkerestük a 2007 és 2010 között a labdarúgó zrt.-nél vezérigazgatóként dolgozó, februárban visszatérő Berki Krisztiánt (30), tudott-e arról, pénzek tűntek el.

– Nem szeretnék nyilatkozni – zárta rövidre az üzletember.

Adódik a kérdés: elképzelhető, csak a lapunkból értesült minderről?
(Blikk)

Hírdetés