Immáron Tóth Mihállyal és Szekeres Tamással soraikban.

Kiemelt csoport – 16. forduló, Üllői út
FTC – Oxygen (RAFC) 1-0 (0-0)Riedel – Ruff (Telek), Tóth R., Keller, Szekeres – Szűcs M., Zombori, Lipcsei, Szkukalek – Tóth M., Rakonczai
Edző: Dzurják József
G: Tóth M.
A visszalépések miatt elmaradt mérkőzések sora végre lezárult és újra pályára léphetett az öregfiúk csapat a bajnokságban.
Újoncok is készülődtek a többiekkel: Tóth Mihály és Szekeres Tamás személyében. Tóth néhány jótékonysági és barátságos meccsen már pályára lépett az öregfiúk között, de bajnokin még nem. Ennek ellenére remekül debütált, rengeteg alkalommal került helyzetbe, látszott, élvezi a régi társakkal való találkozást. Ellenfelünk nem adta olcsón a bőrét és élvezetes, nagy csatát vívott a két gárda. Az első helyzet a Fradi előtt adódott. A 3. percben Tóth fejesét védte a portás, a kipattanót viszont Zombori a hálóba bombázta, de a partjelző már lest intett. Negyedórával később Lipcsei remek labdát kapott, betört a 16-oson belülre, elhúzta a kifutó kapus mellett, majd lőtt, de a védők szögletre mentettek. A vendégek sem maradtak adósak, Riedel hatástalanított egy távoli bombát. Sőt, fél óra elteltével még gólt is szerzett az Oxygen, de ezúttal is lest jelzett az asszisztens. Az utolsó percekben több veszélyes helyzetünk is volt. Előbb egy kipattanót Rakonczai lőtt azonnal kapura, de a hálóőr lábbal védett, majd Szkukalek beadását Tóth küldte kapásból kapura, alig tévedett.
Fordulás után sem változott a játék képe, rengeteg ferencvárosi helyzet maradt kihasználatlanul, de ha a vendégek véletlenül felbukkantak a kapunk előtt, az biztos nagy veszélyt jelentett és Riedel minden tudására szükség volt, hogy megóvja hálónkat a góltól. Tóth jeleskedett a lehetőségek elpuskázásában, de aztán csak betalált. A 48. percben 18 méterről lőtte ki a bal alsó sarkot. Az 56. percben is ő szeretett volna kapura törni, de lerántották, a labda Lipcseihez került, de az utolsó védő őt is lerántotta. Ez utóbbi vétkes produkcióját piros lappal jutalmazta a bíró. A hátralévő közel negyedórában már nem változott az eredmény, így a Fradi egy küzdelmes mérkőzésen gyűjtötte be a három bajnoki pontot.
(ftc.hu)