A héten be kell fizetni 500e Ft leljárási díjat, hogy megkaphassuk a licencet. Ahogy az várható volt, a beadvány hiányos volt (május 7-ig lehet hiányt pótolni), az MLSZ-szel a Fradi ügyvédje tárgyal.

Mint arról beszámoltunk, március 10-én a BK Management Group Kft. menedzselésével az FTC Labdarúgó Zrt. nyilatkozott arról, hogy nemzetközi kupaindulásra is érvényes licenckérelemhez folyamodik. Második lépésként a héten – a többi klubbal egyetemben – a tényleges egyeztetések is megkezdődhetnek – akár már keddtől – az illetékes bizottság és a zöld-fehérek között. Úgy tudjuk, hogy a következő napokban az FTC-t dr. Pintér Ákos ügyvéd képviseli majd ez ügyben, akinek jelenleg egyedüliként van aláírási joga a Zrt.-nél.

Természetesen nem csak a Ferencvárosnál dolgoznak a jövő évi licenceken, de a Fradinál azért válhatott slágertémává a licenc-ügy a szurkolók körében, mert emlékezetes, mivel jár az, ha egy klub kérelmét végül megvétózzák. 2006 nyarán anno épp a licencadó bizottság döntött arról, hogy a Ferencváros nem indulhat az NB I-ben.

Az FTC által leadásra kerülő anyag döntő részével aligha lesz probléma az elbírálásnál, egy jelentős terület azonban eddig hiányos: mégpedig a jövő évi költségvetést igazoló garanciákkal lesz még bőven teendő, hiszen információink szerint a leadásra kerülő kérelem ezen a téren eléggé hiányos. Mint ismert, hiánypótlásra még bőven lesz majd lehetőség, hiszen a végső döntést erről április végénél, május elejénél korábban nem hoz majd az illetékes bizottság.
(pepsifoci.hu)