A felállás sem sokat változik a Kontakt rádiós időkhöz képest, bár mostantól engem is hallotok majd diszkréten dadogni ezekben a műsorokban. Ezenkívül új helyre, a Rockvilág adásába “költözünk” – ami csak a neten lesz fogható, de ott remek minőségben. A műsorok az adás után visszahallgathatók lesznek.Ma öttõl egyfajta ismerkedõ-mûsor keretében mutatkozunk be. Nekem (ulloi129) vicces orrhangom van, már csak ezért is érdemes lesz hallgatni az adást.

Sokak szerint a rock és a sport örök és elválaszthatatlan egymástól. A legnagyobb és legismertebb sporthimnuszok is a rock műfajából kerülnek ki, arról nem beszélve, hogy a sportrajongók többsége a fémzene szerelmese, míg a rockerek közül is rengetegen szeretik a sportot, elsősorban a focit. Éppen ezért 3 honlap közös vállalkozásában új műsor veszi kezdetét jövő hét csütörtöktől (2011. március 30.), amely délután 17 és 19 óra között lesz hallható minden héten.

A műsor tartalmáért a TrendMedia Sport és az Ulloi129 szerkesztői lesznek a felelősök, amely honlapok 2010-ben már rendelkeztek saját rádióműsorral, csak egy másik csatornán. A műsor megszűnte óta szurkolók, sportrajongók. sőt – szerencsére – játékosok és vezetők.is folyamatosan érdeklődtek a folytatás iránt, ezért a két honlap vezetői megkeresték a Rockvilág.hu stábját egy közös együttműködés reményében. A megbeszélés eredményeképpen holnap, azaz 2010. március 24-én, csütörtökön már a bevezető adásnak lehettek fültanúi, mely során a TrendMedia Sport és az Ulloi129 vezetői beszélnek a músorral kapcsolatos terveikről, céljaikról, elképzeléseikről.

Nem meglepetés, hogy a műsorban csak rock- és focirajongók beszélgetnek majd:)

Újabb élő műsorral vár tehát minden érdeklődőt a Rockvilág.hu, a TrendMedia Sport és az Ullo129 sok szeretettel a hangszórók elé holnap, és eztán minden csütörtökön délután 5-7-ig.