A ma 38 éves kapus, a szerződés nélküli, ezért szezon közben is leigazolható Pegguy Arphexad az UEFA-kupa sikere mellett angol kupa és ligakupa győztes is. A guadaloupe-i születésű, francia futballista a francia bajnokságban kezdte karrierjét, a Lens és a Lille érintésével került Angliába, a Leicester City-hez, 1997-ben. Ott Tim Flowers sérülése miatt került az akkor Premier League-s csapat kapujába, több tizenegyes kivédésével segítve csapatát a ligakupához, miközben a bajnokságban 2000 májusában kivédte a liverpooli csatárok szemét, felhívva ezzel magára az LFC akkori menedzserének, Gerard Houllier-nek figyelmét, aki le is igazolta egy hónappal később.

A második számú angol klub játékosaként eltöltött 3 évben, hat trófeát szerzett (2 ligakupa, 1 angol kupa, 1 UEFA-kupa, 1 angol és egy európai szuperkupa) – igaz, anélkül, hogy a kispadról felállt volna.

Megfordult még a Stockportban, a Coventryben valamint Craig Short volt klubjában, a Notts Countyban – majd a 2004-05-ös szezonban visszaköltözve Franciaországba, hogy az Olimpique Marseille csapatánál eltöltött egy év után visszavonult.

Mostanáig, mert öt és fél év után visszatér, hogy bebiztosítsa a Ferencváros idei bajnoki címét. A játékos ugyanis 15 éves profi pályafutása alatt mindössze 39 meccset játszva nyert hat trófeát, azaz átlagosan 6-7 meccsenként megnyer egy serleget. Azaz, ha játszik a hátralévő kilenc meccsen, megnyerjük az egyetlen olyan idei sorozatot, amire még lehetőségünk van. Vidi, esélyed sincs!

Ahhoz, hogy Pegguy Arphexad ideigazolhatott, nagyban hozzájárult Rieb György volt Fradi-elnök cége, az Aprilia, mely állja számlát, a heti 1 millió forint fizetést hát nem jól indul a hónap? Már ma is játszhat, ha szerencsénk van.