Az FTC Zrt három napja kinevezett vezetője a Telesport Sport7 nevű műsorának nyilatkozott, és újdonságokat is elárult. 

A vezető elmondta, hogy nem zárják el a gázt az Üllői úton, mert a szolgáltatóval sikerült haladékban megállapodni. Nagyságrendileg 150-200 millió forint a tartozás, a játékosok felé két havi az elmaradás, nekik ígéretet tett, miszerint az első részletet szerdáig elutalják. A tartozás pontos összegét a jövő heti átadás-átvétel után lehet tudni. Az APEH-nál lévő pénzre számítanak, az plusz bevételként jelentkezhet, és a hétvégi meccs jegyárai is segítenek.

Ha a Zrt-t visszaveszi az egyesület, önálló jogi személyként akkor is megmard, de az egyesület lesz a részvények többségi tulajdonosa.

Vannak új támogatók, akik komoly pénzt áldoznának szponzorációra, neveket egy-két héten belül tud mondani. Az Ernst&Young át fogja világítani a Zrt működését is, ezt a megegyezés alapján Kevin McCabe fizeti ki. Június elejére lesz egy végleges jelentést, ami gazdaságilag és jogilag is feltár mindent. Ha van olyan, ami nem törvényes, akkor meg fogják tenni a szükséges lépéseket.

Úgy gondolja, hogy a gazdasági szférában eltöltött évei felruháztak annyi tapasztalattal, hogy a Fradi érdekeit kamatoztatni tudja. Számára nagy boldogság, hogy itt lehet.