A mostani nehéz helyzetben különösen fontos, hogy felelősséget vállaljunk tetteinkért; magunkért és a csapatért. Egy közös jövő építéséért.

Éppen ezért a Stúdió 68 Reklámajándék Kft-vel közösen úgy döntöttünk, hogy elindítunk egy vándor kupát, díjazva azokat a játékosokat vagy épp edzőket, akik viselkedésükkel követendő példát állítanak mások elé. Hogy a jövőben mindenki mondhassa, Fradistának lenni valóban felelősség!
Felkértük Plicher Zoltánt, a Stúdió 68 Reklámajándék Kft ügyvezetőjét, Orosz Pált, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatóját, Lipcsei Pétert, az NB II-es csapat edzőjét, korábbi játékosunkat, valamint Albert Flóriánt, aranylabdás futballistánkat, hogy május elején válassza ki azt az öt személyt, aki méltó lenne arra, hogy az idei év Fradistának lenni felelősség kupáját elnyerje. Május 10. és 19. között pedig a szurkolók szavazataira számítunk! Szeretnénk, ha a végső döntést azok a drukkerek hoznák meg, akik hétről hétre a lelátókról buzdítják csapatunkat és követik a játékosok és a Fradi körüli eseményeket. A honlapon várjuk majd szavazataitokat, hogy a szezon utolsó mérkőzésén a győztes átvehesse kupáját
(ftc.hu)