Reméljük pletyka és az is marad.

Remek őszt produkált az Üllői úton André Schembri. Vezéregyénisége lett a Ferencvárosnak, ennek hatására is került vissza a máltai válogatottba. Télen téma volt, hogy Angliából van iránta érdeklődő, de úgy tudjuk, ez a lehetőség már nincs képben.

Schembrit nyáron ingyen vihetnék, mert lejár a szerződése. Az ebben a szezonban 9 gólig jutó, ezzel legeredményesebb ferencvárosinak számító játékos nyáron könnyen dél felé veheti az irányt.

Értesüléseink szerint görög és ciprusi élvonalbeli együttesek figyelik egyre élénkebben a máltai csatárt. Schembrit először Siófokon nézték a kémek, és úgy tudjuk, most vasárnap az örökrangadón újra szemügyre veszik a csatárt.

Távozása veszteség lenne az FTC-nek, és az utóbbi időben nem igazán hallani arról, hol is tartanak a csatárral való egyeztetések a Fradinál. Az biztos, hogy a játékos mindig szűkszavúan fogalmazott télen is, amikor a jövőjéről kérdezték: elmondta, jól érzi magát a Fradiban, az egyeztetések zajlanak, de ennél többet harapófogóval sem lehetett belőli kiszedni arról, mi lesz vele nyártól.

forrás: pepsifoci.hu