Ezúttal a Duna TV-ben.

Prukner László:– Hétfőn elkészítettük a vázlatos tervet a csapatnak az első Európa Liga-mérkőzésig. Június 6-án kezdünk és 30-án van elvileg az első találkozó. Már tárgyaltunk 2-3 menedzserrel, próbálunk magyar játékosokat is a Ferencvároshoz csábítani, és külföldieket is, de nincsen könnyű helyzetünk egyáltalán. Biztos, hogy bővíteni kell a keretet, mert például a végére már 13-14-en maradtunk, így nem lehet nekimenni a magyar bajnokságnak, és az Európa Ligának sem, pláne, hogy az a cél, hogy ott mehessünk néhány kört – mondta a tréner.

Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója arra is kitért, a háttéren is van mit erősíteni, hogy igazán vonzó lehessen a klub egy-egy játékos számára.

– Örököltünk egy adósságtömeget, de dolgozunk a múlt lezárásán, abban egészen biztos vagyok, hogy egy dolgot mindenképpen ki fogunk zárni a Ferencváros gazdálkodásából a jövőben, az pedig a bizonytalanság. Folyamatosan tárgyalunk Magyarországon ismert és kevésbé ismert játékos-ügynökségekkel, vannak már kiszemeltjeink, és van olyan, akivel már előzetes megállapodás is született – szögezte le a gazdasági társaság első embere.

Kubatov Gábor, az FTC elnöke a következőket tette hozzá:

– Nehezíti és könnyíti is a dolgunkat a nemzetközi kupaszereplés, de azért ezáltal meg tudunk erősödni, és meg kell tartani azokat a játékosokat, akik a nehéz helyzetben is kitartottak mellettünk. Meg kell ezt hálálni nekik. Nyilván igazolni is kell, van 1-2 jó ötletünk, nagyon remélem, hogy segít nekünk a Jóisten ebben is – bizakodott a klub első embere a Duna TV kamerái előtt.

forrás: Duna TV via pepsifoci.hu