A Fradi elnöke fociról, kéziről, jégkorongról.

A futballban nagyon sok mindent kell megcsinálni, hogy a következő három-négy hétben megteremtsük a jövő szezon alapjait. A gond, már látszik, nem a jövő szezon költségvetésével van, azt szponzorok segítségével tudjuk majd finanszírozni, hanem a múlttal – az elmúlt 10-15 év hibáit, bűneit nem lehet másfél hónap alatt helyretenni. Sok szállítói tartozásunk van, a játékosok béreit is rendeznünk kell június hónap végéig. S nincs szünet, tíz nap múlva már edzés. Erősíteni szeretnénk természetesen: három-négy meghatározó futballistát szeretnénk igazolni. Az ideális az lenne, ha ezt itthon tudnánk megoldani, de szembesülnöm kellett vele, a magyar játékosok drágábbak, mint egy dél-amerikai. Ennek ellenére van magyar kiszemeltünk, szeretnénk több fiatal tehetséget elhozni, akikre a következő 5-6 évben is számíthatunk akár. Mindenképp szeretnénk menni jó pár kört, hogy mi lesz a vége azt nem tudom megmondani. A költségvetésünk úgy 40 százalékkal csökken majd, de a csapatunk nem lesz gyengébb, sőt. Racionalizálni kell a működést és azokat akik menni akarnak és akikre nincs szükség elengedjük, az értékeinket pedig szeretnénk megtartani. Úgy hiszem, az év végén már úgy állhatunk az Úristen színe elé, hogy büszkék lehetünk a futballcsapatra is. Türelmetlen vagyok, mert lelki szemeim előtt már látom a jövő Ferencvárosát, de csodát nem tudunk tenni.

Igazi fradista csak a bajnoki címmel elégedett, így vagyunk ezzel mi is, de fontos, hogy elkülönüljenek a szerepek: megvan a szurkolók, az edzők, a játékosok, – s ha lehetek nagyképű – a vezetők dolga is. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne lenne mindenki véleménye fontos.

A kézilabdához nem kellett sok mindent tennem, remekül működött a menedzsment és a szakmai munka is, nekem csak szurkolnom kellett. Ezek a lányok, akik nem csak kollégák, barátok is, s akik közt egy légiós van, megérdemlik a támogatást. Erősíteni szeretnénk, hogy megszoríthassuk a Győrt – ami BL-indulást is hozna magával.

A hoki nehezebb kérdés, ott billeg a működés, főleg mert nagyon sok pénz elmegy a jégidőre, annak ellenére, hogy az önkormányzat rengeteget segít.Nagyon jó lenne, ha a Népligetben sikerülne megvalósítani egy olyan megoldást, hogy a jégkorong-, és a kézicsarnok egy hőközponton legyen, amíg az egyik fűt, ugyanazzal az energiával a másik jeget készíthetne. Ma egy csarnok is, a modern technikákkal, fele annyiba kerül, mint korábban. De a hokival sok munkánk lesz.
(DunaTV alapján)