A kaposvári támadó a  Blikk szerint a szezon végéig kölcsönben játszik a Fradiban. A támadó 186 első osztályú mérkőzésen 79 gólt lőtt 2003 óta.

A 32 éves Oláh az elmúlt szezonban a Kaposvárban szerepelt, tizenhárom góljával a legeredményesebb focistája volt a hetedik helyen végző együttesnek. Oláh neve az FTC-nél többször is felmerült már az elmúlt években. Abban, hogy most sikerült a Fradihoz szerződnie, minden bizonnyal szerepet játszott az is, hogy Prukner László (50), szakmai igazgató öt és fél esztendőn át dolgozott korábban a csatárral Kaposváron. A Blikk úgy tudja, hogy a játékos már részt vesz a Fradi hétfő délutáni edzésén. Oláht az Európa-liga-selejtezőre is nevezte a csapat.

Az 1979-ben született játékos 20 éves korában került Magyarországra, három hónapig az akkor még NB1-es Szeged csapatában légióskodott hét mérkőzés erejéig. Rövid (akkor még) jugoszláv kitérő után 2002 nyarán a másodosztályú Szolnok szerződtette, fél idény alatt 11 gólt szerzett, majd bokaszalag szakadást szenvedett. 2003-ban igazolta le a Kaposvár, ahol Prukner László keze alatt öt év alatt 109 mérkőzésen 49 gólt szerzett. Debrecenbe szerződése nem volt telitalálat, a Bajnokok Ligájában játszó hajdúságiaknál nem volt alapember, ezért a tavalyi szezon elején hazatért Kaposvárra.

A játékos régen célpontja a Ferencvárosnak, évek óta mindegyik átigazolási szezonban felmerül a neve. Egy évre, kölcsönbe érkezett.