Az Aalesund csapatával találkozunk, ha továbbjutunk örmény ellenfelünkkel szemben. A skandinávok walesiek elleni továbbjutása valszínűsíthető, látva a két csapat közötti különbséget

Az Aalesund csapata arról is híres, hogy innen indult John Arne Riise karrierje. A norvég bajnokság harmadik helyezettjeként walesbe utaznak. A csapatot tavaly a Motherwell ütötte el a továbbjutástól, de azóta erősödtek, hozzájuk igazolt a norvég válogatott Jonathan Parr, a nigériai Solomon Okoronkwo, és a Stoke City korábbi középpályása, Demar Phillips is.

– Nagyon örülünk a sorsolás eredményének. A legfontosabb az volt, hogy ne kelljen messzire utazni, az már csak a hab a tortán, hogy otthon kezdünk – mondta az AAfK menedzsere Kjetil Rekdal a norvég smp.no-nak.

A Neath FC kiscsapat, a Sasok becenévvel illetett gárda 2005-ben alakult, vezetőedzője Andrew Dyer. A csapat egy mindössze 47 000 fős városban székel, ami kevesebb, mint az alig egy órára található walesi Cardiff stadion befogadóképessége, az ő stadionjuk 6 000 fő befogadására képes.