Szatmáriért sokat kértek az olaszok, Lázokra pedig úgy tűnik, nincs szükség – átigazolási pillanatkép egy héttel az első Európa Liga meccs előtt. 

Az eddigi igazolásoknak köszönhetően a Fradinál a támadó középpályás posztokon betelni látszik a névsor, hisz a bosnyák-szerb Aleksandar Jovanovic és a Vasastól „hazatért” Lisztes Krisztián is ebben a pozícióban bevethető, ráadásul felépült az a brazil Andrezinho is, aki az előző szezonban sokszor meghatározó szerepet töltött be az FTC támadásainak megszervezésében. Az argentin Hectór Morales esetében is nagy bizonyossággal kijelenthető, hogy az Üllői úton marad.

A pepsifoci.hu információi szerint Lázok János kapcsán immáron kijelenthető, hogy a fentiek miatt már nem igazán van esély arra, hogy a Fradi leigazolja.

Az Üllői129 információi szerint Lázok legfeljebb egy évre írta volna alá a szerződését, és az anyagi feltételekben sem sikerült megegyeznie a Ferncvárossal. Úgy tudjuk, klubunk szerette volna hosszú távú szerződéssel magához kötni a kétségkívül hasznos játékost, de erre sem Lázok, sem menedzsere, Vladan Filipovics nem hajlott.

Szatmári Lóránd esetében a fiatal középpályás csapatának, a Regginának a makacssága sem könnyítette meg a klubváltást. Az olasz klub 165 ezer eurót kért volna a fedezetért, és bár a Ferencváros vezetői több féle módon próbáltak ésszerű ajánlatokkal előállni, például több részletben és többféle módon fizették volna ki a kért vételárat, ám az olaszok semmilyen alkura nem voltak hajlandóak, ami a fenti okok mellett szintén erős hatással volt arra, hogy meghiúsuljon Szatmári átigazolása.

A többi csapatrészbe viszont még igazolhat a Fradi: csatárt például mindenképp szerződtetnének, a brazil támadót, Somáliát a hét második felére várják az FTC-nél, és szeretné élőben is megtekinteni a dél-amerikait, aki a felvételek alapján meggyőzte már Prukner Lászlót.

A német Benjamin Baltes viszont már itt van, sőt jól is játszott és gólpasszt is adott a Temesvár ellen, így Prukner László javasolja a német jolly joker szerződtetését.

A középpályára kiszemelt, de inkább a védekezésben jeleskedő szerb Milos Vidovic egyelőre hazatért, mivel július 31-ig még szerződés köti az FK Olimpija Szarajevóhoz. Őt július közepétől visszavárnák és a fiatal középpályás jönne is, de esetében nem árt tudni, hogy bosnyák klubcsapata erősen ragaszkodik hozzá és úgy tudjuk, hogy újabb 3 évre megtartaná a korábban (szerbként!) a csapatkapitányi karszalagot is viselő futballistát.

(pepsifoci.hu)