Sajnos azonban még mindig sokan forgatják kezükben nap mint nap ezt a szennylapot (hovatovább sporthírek írásához veszik alapul), mely előszeretettel terjeszt hamis információkat klubunk háza tájáról.

Az újság legutóbbi hangzatos, velünk kapcsolatos cikkének szalagcíme a következő volt: “Titokban próbál felkészülni a Fradi az idényre”, melyet t. n.–w. gy egyenként is kiváló zsurnaliszták vetettek papírra, s mely iromány meghatározó mondatrészei az “úgy tudjuk” és az “információink szerint” voltak, mely szófordulatok a Bors szerkesztőségében körülbelül annyit jelentenek, hogy kimentek a mezőre, felnéztek az égre, és ami eszükbe jutott, azt leírták egy kockásfüzetbe.

Azért ha valakinek gusztusa támad, olvassa el eredetiben is itt, klubunk szerencsére ebben az esetben sem hagyta válasz nélkül az alaptalan rágalmakat:

“A korábbi közleményünkben leírtaknak megfelelően a szerdán Tiszaújvárosban lejátszott edzőmérkőzés a helyszínt biztosító város, valamint az ellenfél kérésének megfelelően zajlott zárt kapuk mögött. A Bors napilapban megjelentekre csak annyit kívánunk reagálni, hogy most is, mint az elmúlt hetekben annyiszor, az újságban megjelentek valótlanságokat tartalmaznak.
A szurkolók megértését és hozzáállását ezúton is, még egyszer köszönjük.”