A Ferencváros húszéves középpályása, Gárdos András remekül érezte magát az Angliában eltöltött féléves kölcsönjátéka során, így szívesen maradna a szigetországban, még akkor is, ha a másodosztálytól búcsúzó Sheffield Unitedtől biztosan távozik.

Nagyon jó volt a Sheffieldnél eddig eltöltött időszak, rengeteget fejlődtem, nagyon sok izmot pakoltak rám. Az első kerettel edzhettem, de ott nem léptem pályára, csak a tartalékoknál. Elképesztő, milyen profik a körülmények és mennyire más minden, mint odahaza” – nyilatkozta a Nemzeti Sport megkeresésére Gárdos András.

„Igaz, eredetileg másfél évre szerződtettek volna, végül fél évre írtam alá, mert kíváncsiak voltak a klubnál, hogy bírja a térdem a terhelést. Kijelenthetem, remekül. Márciusban kaptam szerződéshosszabbítási ígéretet, ám eddig nem történt semmi. Ezt annyira nem is bánom, hiszen a csapat kiesett a harmadosztályba, s irántam több együttes is érdeklődik a másodosztályból. Egyelőre nem szeretnék még hazamenni, mindenképpen Angliában maradnék. Hogy melyik csapatnál? Remélem, hamarosan kiderül” – tette hozzá a tehetséges középpályás, aki a Ferencváros első csapatában egy meccsen játszott eddig, és azon a találkozón a Pápa ellen rögtön gólt is szerzett.
(nso)