Honfitársként természetes, még akkor is ha nem hozzánk, hanem a története első bajnoki címét még mindig ünneplő Vidotonhoz érkezik.

A Ferencváros argentin labdarúgójának nagy álma valósulna meg azzal, ha Crespo Magyarországon folytatná a pályafutását. Gyerekként a televízió képernyője előtt izgult, amikor hazája válogatottja pályára lépett a támadóval a soraiban. Ha a Videoton leigazolja az argentin sztárt, akkor a Fradi játékosa találkozhat is nagy kedvencével.

– Csodával érne fel, ha Crespo Magyarországra jönne és szerepelhetnék ellene. Számomra nagy élmény lenne, ha találkozhatnék vele – jelentette ki Morales, aki tavaly nyáron Argentínából érkezett kölcsönbe az FTC-hez, s az Estudiantesszel kötött megegyezés értelmében újabb egy évig maradhat a zöld-fehéreknél.

– Hernán hatalmas sztár odahaza, a gyerekek példaképe, imádják Argentínában. Kiváló játékos, a Videoton számára nagy erősítést jelentene. Biztos vagyok benne, ha ideszerződik, akkor ontja majd a gólokat. Én remekül érzem magam itt, és szerintem neki is tetszene az ország.

(Blikk)