Az MLSZ szervezési osztályának vezetője bekerült az Európai Labdarúgó-szövetség venue directori (helyszíni igazgatói) keretébe, így a jövőben Európa Liga- és Bajnokok Ligája-helyszíneken dolgozik majd.

Igaz András a múlt héten az UEFA székhelyén, Nyonban vett részt az európai szövetség kétnapos továbbképzésen, azt követen, hogy több tapasztalt európai sportvezető között bekerült az UEFA-keretbe. A harmincéves szakember a következő két idényben lesz a nemzetközi keret tagja, a nyoni továbbképzésen kimondottan az Európa Liga következő idényére készítették fel.

Az UEFA venue director a legmagasabb szervezési tisztség a nemzetközi kupamérkőzéseken. A helyszíni igazgató hatáskörébe tartozik minden jelentősebb szervezési kérdés, ő felügyeli a hazai klub rendezőinek tevékenységét.

A szervezési osztály vezetője 2003-ban állt először munkába az MLSZ-nél, mint a női válogatottak csapatmenedzsere. 2005-ben az ő nevéhez fűződött az U19-es női Európa-bajnokság rendezése, illetve az esemény tornaigazgatójaként tevékenykedett, majd vezette a 2010-es futsal Európa-bajnokság pályázati munkáját. 2008 és 2010 között a Ferencvárosnál dolgozott technikai igazgatóként. Tavaly augusztusban tért vissza a szövetséghez, azóta minden jelentősebb rendezvény az ő irányítása mellett zajlik.