Az örmények edzője az armsport.am-nak adott interjút.

A vendégek mestere, Sevada Arzoumanian részletesen taglalta várakozásait hazája egyik internetes oldalának. Arra a kérdésre, aggódik-e bármi miatt, a tréner így felelt:
– Nem, minden rendben van. A játékosaim mentálisan fel vannak készülve a feladatra, a pálya nagyon jó, az idő is, szóval minden adott egy kiváló mérkőzéshez. Nem csak rombolni akarunk, jó eredmény a célunk, aminek elérésében sokat segíthet, ha minél többet tudjuk birtokolni a labdát. Az ellenfelünk a felvételek alapján egyfajta erőfocit játszik, remélhetőleg megtaláljuk az ellenszert – nyilatkozta, majd bővebben is kitért a Fradi várható stílusára.
– Gyors, erőszakos futball, amit mutatnak. Nagyon veszélyesek a pontrúgásaik, hiszen rengeteg a magas emberük. Viccelődtünk is egymás között, hogyha esetleg cserélnek, nem is a mezszámot mutatják majd be, hanem azt, hogy ki hány centi. Ha egy 197 cm magam embert levisznek, jön egy még nagyobb gyerek. Tudjuk, hogy 4 jó futballistájuk már nincs velük, de vannak újak is, akikről nem sok mindent tudunk.
Az Ulisses vezetőedzőjének azt is felvetette az armsport.com, elfogadna-e látatlanban egy ikszet.
– Az a fontos, hogy fegyelmezettek legyünk végig, különösen a hátsó alakzatban. A mérkőzés alakulása majd megmutatja, mivel lehetünk elégedettek – reagált Arzoumanian.
Az örmények szerint Magyarországon mindenki biztos benne, hogy a Fradi hozza a találkozót.
– Ez így rendben van. Hadd legyenek biztosak a sikerben! Mi viszont attól függetlenül, hogy magabiztosak, jó eredményt akarunk elérni – mondta ezzel kapcsolatban a jerevániak mestere.

pepsifoci.hu