A Nike sajtósainak jóvoltából kaptunk néhány képet, amin játékosaink már az új mezben kergetik a labdát, vagy örülnek valaminek, vagy pózolnak marconán. 

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Ráadásként olvassatok sajtóközleményt:

A Nike és a Ferencváros együttműködéséről

A Nike immár hat éve a Ferencváros labdarúgó csapatának stratégiai partnere. Felszerelés szállítóként megszakítás nélkül kitartott a csapat mellett az NBII-es szereplés és a csapat jövőjét érintő bizonytalan helyzetek alatt is.

A most megkötött együttműködési szerződés jelentős előrelépést jelent mind a klub, mind a sportszergyártó számára és hasonló előnyöket hordoz, mint a többi, a régióban szereplő, Nike által támogatott csapatok szerződései (pl. Sparta Prága, Steaua Bukarest).

Ezek közül is kiemelkedő, hogy az utánpótlás is saját termékkeretet kap, ami biztosítja minden utánpótlás csapat egységes megjelenését.

Újdonság továbbá, hogy a Nike olyan edzésanalitikai eszközöket is biztosít a csapat számára, amelyet az eredményes felkészülésre és annak mérésére használhatnak. Ilyen eszközöket használ a Nike több, nemzetközi sztárcsapata, mint a Manchester United, a Barcelona vagy a Juventus is.

A tervek között szerepel továbbá egy nyugat-európai sztenderdek alapján kivitelezett szurkolói bolt létrehozása is.

A mez szurkolói változata a mai naptól kapható a Fradi shop-ban és a Football Factor és a Lion Sport üzleteiben, augusztustól a Hervis Arena, Europark és Mammut üzleteiben.

 

Hírdetés