Egy idézet, ami remekül mutatja mutyiországunk remek viszonyait. 

A Nemzeti Sport ma ír a Vasas újabb agóniájáról, ebből idéznék:

„A Vasas kétszeri fizetési felszólításunkra sem reagált. Ugyan a klub a munkaszerződésben foglaltakat, vagyis a havi hetvenháromezer- ötszáz forintot rendben folyósította, létezik egy másik megállapodás, amelyik a kifizetendő összeg nagyobbik hányadáról rendelkezik – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak dr. Pátkay Péter. – Az alapján Csedomir Pavicsevicsnek mintegy kétmillió, Goran Arnautnak két és fél millió forintnyi euróval tartoznak a piros-kékek.

Pavicsevics például akkora spíler, hogy a Vasas után a világverő, és Barcelona szintű Eger edzéseit látogatja, de több, mint kétmillió forintért tartja a markát. De rá kár haragudni, nem ő a hibás, hanem azok az idióta vezetők, akik ekkora összegekkel dobálóznak, akik tízmilliókat ígérnek falábúaknak úgy, hogy azokra nincs fedezet.

A minimálbérnyi összeget szépen leadózzuk, TB-t fizetünk, és járulékokat, a többi pedig mehet okosban. Mindez tucatnál is több csapatnál, évek óta, és senkit sem érdekel, hogy mi történik – de ha egy kisvállalkozó eladója véletlenül elfelejt blokkot adni, úgy bezárják az üzletét, mint a huzat.