A Ferencváros megbízott vezetőedzője szerint a napi munkában már látszik a változás.
Prukner László távozása után vette át Nagy Tamás a vezetőedzői posztot megbízottként. Vezetésével két mérkőzésen két vereség a mérleg, a Fradi a tabella végén kullog.

– Nem tudom, meddig kellett volna játszanunk ma, hogy gólt rúgjunk. Nagyon rossz időt éltünk meg megint, bizonytalanul kezdünk, velünk mindig a mérkőzés elején történnek ilyen lehetetlen helyzetek, hogy amire felkészülünk, abból kapunk gólt. Utána úgy éreztem, kijövünk ebből, összeszedjük magunkat, rengeteg helyzetet sikerült kialakítanunk, de ezt a játékot gólra játsszák. Nem éreztem azt a magabiztosságot, ami a jó koncentrációval rendelkező játékosoknál megvan. Ez egy hosszú folyamat lesz, amíg ebből a pszichés görcsből a csapat fel tud épülni. A napi munkában a csapat már adja magát, és tudom, hogy mindez meg fog változni.

Nem gondolkodom a napi munkában abban, hogy folytathatom is, csak arra törekedtem, hogy megnyerjük ezt a meccset. Mindig lehet látni előrelépést a csapatban, de tudom, hogy ez a szurkolókat nem fogja megnyugtatni. Itt csak a győzelem az elfogadott. Egy siker nagyon sok mindent megváltoztatna, ezt nagyon jól tudom.

Tóth Bence nagyon jól játszott ma, de mivel kevés meccset játszott lehetett érezni, hogy kezdett szétesni a játéka, a figyelme, több hiba jöhetett volna, ezért kellett ráfrissítenem a helyére, ez volt a csere oka. A csapat, és a játékos érdekében döntöttem így, és a jövőben azt gondolom, hogy Bence egyre jobban be fog tudni épülni a csapatba.