Felocsúdva a tegnapi rémálomból, emlékezzünk meg arról a játékosról, aki reményt jelenthet ezekben a zord időkben. 

Jova Levente. A 19 éves, orosházi illetűségű kapus bátor játékával üde színfolt volt a sok botlábú között. Jól jött ki a magas labdákra, a gólokról nem tehetett, és Bárányos gólja előtt egy hatalmas bravúrt is bemutatott – nem a fiatal hálóőrön múlt, hogy kikaptunk tegnap.

Labdarúgó-pályafutása szülővárosában kezdődött, 2002-ben lett a Békéscsabai Utánpótlás-nevelő Futball Club igazolt játékosa. Az itt töltött öt év alatt megfordult a Nagyszénás SE korosztályos csapatában, illetve a Gyula Kinder-ben is. 2007-ben igazolta le az MTK, így az agárdi Sándor Károly Labdarúgó Akadémián pallérozódhatott. Meghívást kapott, majd pályára lépett a korosztályos utánpótlás válogatottakban.

A kimagasló teljesítmény nyújtó ifjú kapusra a Ferencváros szakmai stábja Kakas László kapusedző javaslatára figyelt fel. Teljesítményével elnyerte Prukner László szakmai igazgató bizalmát is, így 2010 nyarán a patinás zöld-fehér egyesülethez igazolt. A Ferencváros tartalékcsapatában a 2010. augusztus 14-i, Bajai LSE elleni másodosztályú bajnoki mérkőzésen lépett pályára először, és a két gólos vereség ellenére Lipcsei Péter vezetőedző elismerően nyilatkozott az ifjú hálóőrről.

A zöld-fehér egyesület felnőtt csapatában 2011. február 16-án mutatkozott be egy Szombathelyi Haladás elleni ligakupa-mérkőzésen. A találkozó 1–1-es döntetlennel zárult. A 2011–12-es bajnoki év első edzőmérkőzésén a második félidőben jutott szerephez, és 2–1-es győzelemmel zárult találkozón védte csapata hálóját a szlovák első osztályú dunaszerdahelyi alakulat, a DAC ellen – írja róla a Wikipédia.

Levente, sok sikert kívánunk a továbbiakban is!