Ma zárul a “húspiac”, lássuk, milyen mozgások voltak eddig csapatunknál.

ÉRKEZETT:
Aleksandar Jovanovic – a nagy munkabírású középpályás a szerb Hajduk Kulától érkezett.
Alison Silva – csapat nélküli szezon után jelentkezett nálunk a brazil támadó, előző klubja a Videoton volt, ahonnan kirúgták.
Felipe Félix – a hórihorgas csatár a portugál másodosztályból került hozzánk.
Fitos László – Fiti Szolnokon volt kölcsönben egy évet, idén visszatért.
Gárdos András – a Sheffield United tartalékcsapatánál nem hosszabbított, inkább hazatért.
Grúz Tamás – Kaposvárról érkezett védőjátékos, a sérüléséig az egyik legmegbízhatóbb teljesítményt nyújtotta az idei szezonban.
Gyenes Dávid – Détári Lajos első igazolása, a ferencvárosi nevelésű kapus Vecsésről érkezik.
Juha Hakola – a finn szélső előző szezonját Ottenhez hasonlóan a holland első osztályban töltötte, a Willem II játékosa volt, hazánkban először a DVSC-nél próbálkozott, végül hozzánk igazolt. Bővebben róla ide kattintva olvashattok. Továbbá tudunk szolgálni egy nyilatkozattal is, melyet a FradiMédiának adott.
Lisztes Krisztián – Kulcsár Dávid átengedése után húzhatott újra zöld-fehér mezt Krisztián.
Mark Otten – a holland NEC-ből érkezett hozzánk Mark, igazi profi, reméljük, hogy nem halványul bele a magyar valóságba.
Oláh Lóránt – nagy reményekkel érkezett (igaz, csak egy évre kölcsönbe), ezt igazolva kezdett az Európa Ligában, sajnos a bajnokságban egyelőre nem mutatott fel semmit.
Rigó Gábor – Bicskéről igazoltuk a hálóőrt, a második csapatunkhoz.
Somalia – Kubatov Gábor harangozta be, egyelőre nem mutatott semmit.
Végh Zoltán – reaktiváltuk a rutinos kapust, egy mérkőzésen védett eddig.
Zsivóczky Norbert – sikertelen diósgyőri és pápai próbálkozások után került vissza hozzánk, egyelőre a második csapatban bizonyíthat.

Továbbá több játékos is szóba kerülhet első csapatunknál a tartalékok közül: Fülöp Noel, Jova Levente és Sváb Dániel már szerepelt az idei NBI-es bajnokságban.

TÁVOZOTT:
André Schembri – házi gólkirályunknak lejárt a szerződése, amit nem hosszabbított meg és hosszú csapatkeresés után a görög élvonalbeli Olympiakos Voloshoz igazolt.
Djordje Tutoric – szerb védőnk a remek bemutatkozás után sokáig sérült volt, majd visszatérése után igen gyenge teljesítményt tudott felmutatni, ennek és magas fizetésének köszönhetően megvált Tőle Clubunk, új állomáshelyéről nincs tudomásunk.
Dragóner Attila – góllal búcsúzott élvonalbeli pályafutásától és a Ferencvárostól, a Jászapátiban vezet le.
Emil Miljkovic – a titokzatos családi problémák (próbajátékok) miatt eltanácsoltuk “Bikanyakat”, aki nem tudott maradandót alkotni a Ferencvárosban. Jelenleg nincs csapata.
Justin Haber – máltai hálóőrünknek sem a bér-, sem a játékigényét nem tudtuk garantálni, a görög elsőosztályú Kerkyrához igazolt.
Kulcsár Dávid – egy ügylet keretében a Vasashoz került végleg.
Marek Heinz – honvágya miatt nem lépett életbe a plusz egy éves opció, hazatért szülővárosába nevelőklubjához, a Sigma Olomouchoz. Köszönünk mindent, Marek!
Mester Tamás – a tavalyi harmadik számú kapusunk, a Siófokhoz igazolt.
Nikola Jakimovski – csapatunkban egy mérkőzésen lépett pályára a macedón középpályás, télen visszatért hazájába kölcsönjátékosként, majd idén a szerb elsőosztályú FK Javor Ivanjica csapatához került, ezúttal már végleg.
Rodenbücher István – az emlékezetes Zalaegerszeg elleni döntetlen után kikerült a keretből, idén minimális játéklehetőséget kapott, a Lombard Pápához igazolt.
Srdjan Stanic – a Honvéd elleni szabadrúgásgólja fontos volt a bronzérem megszerzésért folytatott küzdelemben, egyéb említésre méltó momentuma nem volt. Magas fizetése miatt megváltunk tőle, jelenleg csapat nélküli.

SORSA KÉRDÉSES:
Andrezinho és Liban Abdi jelenleg átadólistán.