Lipcseiék 15 órakor kezdenek az NBII harmadik fordulójában.

Második csapatunk eddig hibátlanul teljesített, míg ellenfelünk nulla pontos, így győzelmi eséllyel lépünk ma pályára.

A Veszprém FC beharangozója:

Szombaton a kettőből kettőt nyerő Ferencváros II látogat Veszprémben. Lipcsei Péter által vezetett csapatban várhatóan többen is visszajátszanak az első csapatból, mivel a válogatott szereplése miatt szünet van a hétvégén az első osztályban.
A múlthéten egy szerencsétlen ütközést követően le kellett cserélni Hegedűs Gyulát, aki a hét eleji edzéseken csak könnyített munkát végzett és a hétvégére játékra alkalmas állapotba került a sérülése. Novothny Soma visszatért a múltheti válogatott tornáról.
Vágó Attila továbbra sem számíthat Molnárra, Czvetkóra, Vargára sérülésük miatt, továbbá ezen a héten Lang Ádám utánpótlás válogatott tornán vesz részt.

Ami méginkább érdekessé teszi a Fradi II felállását, az az, hogy a héten az első csapatnál Pruknert, Détári Lajos váltotta, aki több új embert is hozott magával, így a visszajátszók névsora váratlan nagy nevekkel is szolgálhat.
Akár még arra is lehetőség lesz, hogy a veszprémi kötődésű Maróti Béla vagy Végh Zoltán kapus is pályára lép az Egyetemi Stadionban. A hírek még arról is szólnak, hogy a száműzött Abdi a Fradi II edzéseit már látogathatja, így még ő is várható.