Alighanem élete egyik legnehezebb 90 perce vár az FTC volt szakmai igazgatójára: pár héttel lemondása után ellenfélként tér vissza az Üllői útra. Mindenki árgus szemmel figyeli majd a viselkedését, de vajon mit kellene tennie?

A játékoskeretet ő állította össze, nyáron a vezetők mindenkit leigazoltak, akit ő szeretett volna, és akire volt is pénz. Felixtől Ottenig ő döntött, az ő javaslatára szövegezték meg a szerződéseket, ezek a játékosok kezdtek el széthúzni a keze alatt, és ők produkálták minden idők egyik legszégyenteljesebb szezonkezdetét. Velük járt Örményországban, és ő esett ki velük Norvégiában az utolsó percben. Ismerik egymást. Ezek ellen a srácok ellen kell most felkészítenie az új csapatát úgy, hogy minden erősségüket, és gyengeségüket ismeri. Ennél könnyebb dolga szakmailag edzőnek még nem volt, hogy egy tökéletesen ismert, és a keze alatt formált (hogy milyenre, arról inkább ne beszéljünk) csapatot próbál meg legyőzni.

Jól Prukner nehezen jöhet ki ebből. Ha veszít, rosszul mutatkozik be, mindenki kiröhögi, hogy a volt csapata elveri. Ha nyer, mindenki köpködni fogja, hogy mit képzel, ő rakta össze őket, visszajön edzőként, és nyer. Ha nem ül le a padra, gyáva.

Mit tegyen Prukner László?