Úgy néz ki, a hórihorgas brazil csatár már nem sokáig lesz a játékosunk.
A Ferencváros együttese hamarosan szerződést bont Felipe Félix-szel. A pepsifoci.hu úgy tudja, azért kerül sor a szakításra, mert a brazil sem a pályán, sem azon kívül nem profi labdarúgó módjára viselkedett az elmúlt időszakban.

Felipe Felixet nagy reményekkel várták a klubnál, és a hórihorgas csatár nem is kezdett rosszul, gólokat lőtt az előkészületi meccseken, betalált az Európa Liga selejtezőjében, és a Fradi első bajnoki találatát is ő jegyezhette az idényben.

Felix körül akkor kezdett megfagyni a levegő, amikor nyilvánvalóvá váltak azok a problémák, amelyek miatt Andrezinho és Abdi is a felfüggesztés sorsára jutott. A többi légiós számára nem lehetett jó előjel az sem, hogy Détári Lajos már kinevezésekor kilátásba helyezte, hogy nála csak akkor játszhat légiós, ha egyértelműen jobban teljesít, mint magyar csapattársa, Felix-szel kapcsolatban pedig máris elengedett egy olyan félmondatot az új szakvezető, miszerint „nem Fradi-szintű játékos”. A roppant magas, ám meglehetősen gyenge fejjátékkal rendelkező játékos negatív színben tűnt fel az Alison-balhéban is, amikor rendkívül vehemensen kelt ámokfutó csapattársa védelmére (akinek azután szintén távoznia kellett).

forrás: pepsifoci.hu