Az NSO információja szerint a FIFA-licences menedzser is a KFÜ hálójába került. Ugyan a napilap a nevet nem közölte, a FIFA adatbázisában egy szarvasi ügynök szerepel.

A Nemzeti Sport értesülései szerint ma újabb személyt, egy FIFA-licences magyar menedzsert állítottak elő a hatóságok a fogadási csalásokkal kapcsolatban. Információnkat Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője is megerősítette.

A hatóságok ma ismét előállítottak egy személyt a fogadási csalásokkal kapcsolatban. Információnk szerint ezúttal egy FIFA-licences menedzserre „csaptak le” a rendőrök. Az előállításra a menedzser szarvasi lakásán került sor.

Értesülésünket Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője megerősítette, elmondta, hogy az előállított személy szarvasi, de konkrét nevet nem említett.

A Magyar Labdarúgó-szövetség honlapján megtalálhatóak az MLSZ engedélyével rendelkező játékos-ügynökök. Ezek közül egyetlen szarvasit találunk, K. Zsoltot.

A szarvasi előállítás után a menedzsert most Budapestre szállítják, ahol őrizetbe veszik, holnap pedig meggyanúsítják.

Megkeresésünkre Fazekas Géza a tegnapi fejleményekkel kapcsolatban is újabb részletekkel szolgált. A hétfőn előállított S. László, a Vasas labdarúgója részletes beismerő vallomást tett, majd kiengedték az előzetes letartóztatásból, így szabadlábon védekezhet.