A Paks vezetőinek nagy csalódás lenne, ha Böde Dániel Magyarországon belül váltana klubot.

A futballista korábban elmondta, bár még élő szerződéssel rendelkezik, úgy érzi, ideje továbblépnie – ezt a DigiSport Reggeli Start c. műsorában is megerősítette.

– Az elsőszámú verzió a külföld, de sok függ attól, hogy a menedzserem milyen csapatot tud intézni, meg egyáltalán kellek-e valahová. Az én stílusomnak Németország feküdne a legjobban, ha rajtam múlna, oda mennék. Haraszti úr (a Paks ügyvezetője – a szerk.) azt mondta, hogy neki nagy csalódás lenne, ha Magyarországon belül váltanék, szóval ez is a külföld mellett szól, de nincs teljesen kizárva, hogy itthon, egy másik csapatnál folytatom – fogalmazott a labdarúgó.

Kis Károly vezetőedző is azon a véleményen volt, fontos, hogy “ésszel” váltson tanítványa.

– Bízom benne, hogy nem Magyarországon belül vált. Megbeszéltük azt is, hogy senkinek sem szabad az útjába állni. Ha olyan lehetőség akad, ami biztosítja egy játékos továbbfejlődését, és amivel a klub is anyagilag jól jár, akkor lépni kell, de azt Daninak is tudnia kell, hogy ez a klub is sokat tett érte. Beszéltünk róla, hogy egy okos játékos úgy távozik, hogy egyszer vissza is tudjon térni – mondta sejtelmesen a szakember.

(pepsifoci)

Hírdetés