A szilveszteri bakiparádé helyett az internet egyik legsötétebb részletét mutatjuk be nektek: a Google betyárokat! Jöjjenek tehát az év legtöbbet használt, valamint általam legmókásabbnak ítélt keresőkifejezései az Üllői129 statisztikai archívumából.

1. Semmi meglepő

A céltudatos keresőszavak szerepelnek ebben a kategóriában, meglepetésre nem kell számítani, az oldalunk neve viszi a prímet (hol www-vel, hol anélkül), igaz akad egy-két érdekesebb változata, de az vesse az alkotójára az első követ, aki még nem ütött mellé a klaviatúrán.

Top 10: ulloi129, ulloi129.hu, üllői út 129, üllői129, üllői 129, üllöi129, ulloi, üllői, üllői út, üllöi

Kedvenceim: üllö ut 129, ulöi 129, űllői út, üllüi ut 129, üllö129, http://www.üllöi, llői

Az elmúlt éveket idézi fel egy kedves ismerős, régen nagyon szerettétek emlegetni a labdarúgók egy bizonyos testrészét: “vádli focisták”

Természetesen régi és aktuális játékosaink is szerepelnek a listán, a legnépszerűbbek a kézilabdás lányok (vajon miért?). Kiemelkedőnek egy keresést neveznék: “zácsik szandra képek szádvári”. Egye fene, mégiscsak most volt Karácsony, így itt van egy nagyfelbontású:

2. “Kedvenc” bírók, csapatok, edzők, játékosok

Mi is szoktuk emlegetni őket, de ha esetleg mégsem, akkor Ti nem felejtitek el, így nem bújhatnak el a Google elől.

Elsőként nem mást konferálhatok fel, mint a magyar futball egyik felkent papját, örökös bunkóját, a török kapcsolatairól elhíresült:

“mészöly kálmán”-t

A fradisták által oly kedvelt Kálmán életútjának az Index fórumán is szenteltek egy témát, kötelező olvasmány a magyar foci szerelmeseinek! Itt találjátok: Kálmán bácsi @ Index

A városszéli álomgyár által ihletett keresések következnek, népszerű egyik, semmit sem elért játékosuk nevének és etnikumának párosítása: “széki attila cigány”

Többen utasították a keresőn keresztül Véber Györgyöt, hogy lépjen kapcsolatba újból a pápai bárpulttal: “véber zsuzsi, fejeld meg a pultot”

Sokan érdeklődtek azután, hogy mikor érte el a Dózsa legutóbbi sikerét: “mióta nem nyert az újpest” és “amióta az újpest nem nyert semmit”
Segítünk, ide kattintva találhatjátok a számlálót.

A dózsások törzshelyének weboldala elől lopkodjuk a látogatókat, ugyanis remek helyezést ért el a: “megyeri csárda”

A Diósgyőr mérkőzések előtt általában megugranak bizonyos kifejezések, mint például: “színesfém”, “afrika”, “uzsora”, “réz” és ezeknek tetszőleges kombinációi.

A “cseh bábfilm” szerelmeseinek is sok csalódást okozhatott oldalunk, eme kifejezésre vezetjük a találati listát, pedig sokszor emlegetett alanyunk csak alteregoja a híres Hurvinyeknek, gondolom nem kell leírni a nevét, kitaláljátok magatok is. Azért útmutatásnak itt van Sly képe:

Szabó Zsolt

3. Az élet nagy kérdései

Sokan teljes kérdéseket szoktak feltenni az internetnek, aki válaszként nem egyszer minket jelölt meg, igaz a találatnál általában nem azt kapta a felhasználó, amit várt. Ha kicsit későn is, de most kísérletet teszünk a válaszadásra. Vannak egyszerűbb és nehezebb kérdések is, előbbiekkel kezdjük.

“szucsánszki zita jó csaj?”

Ez egy könnyen eldönthető kérdés, igen, kézilabda gárdánk csapatkapitánya jó csaj.

“ki volt a ferencvárosi tc edzője az 1995-1996-os idényben, amikor a fradi bejutott a bl csoportkörbe?”

Több, mint százszor szerepel a listán ez, pedig ezt illene tudnia mindenkinek, a válasz: Novák Dezső.

“luckystriker mivel vágod a videót”

A minőségi Fradi videók készítője felől is érdeklődtek, a legegyszerűbb megoldást választottam, megkerestem Luckyt, aki készségesen válaszolt: “Az Adobe Premiere Pro-val :)”

“mi a peszmeg?”

NBII-es csapatunk középpályása, Peszmeg Viktor viccelhette meg az internetet járó robotokat. Bevallom, én sem tudom, mit jelent a neve, ezért megkerestem, a Magyar Néprajzi Lexikon ezt írja: “főzéssel besűrített szőlőmust… …A pekmez régi kedvelt török édesség, a szőlőlé ilyen formában való fogyasztását a mohamedán vallás nem tiltja… …A magyarok valószínűleg közvetlenül a törököktől tanulták, neve nálunk hangátvetéssel peszmeggé alakult…” Ez volna a megfejtés.

“mennyibe kerul a busz jegy budapestrol gyongyosre” és “poroszlóra mennyi a busz diák?”

A FradiBusz beindulása óta néha a Volán menetrendoldalaként gondol ránk a Google, tévesen. Az aktuális árakat ide kattintva lehet megtalálni.

“provokálás jelentése”

provokál: Régebbi értelmezésben úgy fogalmazták meg, hogy valakit kihív, áruló céllal felbujt. Jelentése ennél bővebb: előhív; felhív, felszólít; ingerel, izgat; harcra vagy versenyre kihív; átvitt értelemben: felkelt, előidéz, támaszt; jogi értelme pedig: fellebbez. – meszotar.hu

“mit esznek a kínaiak??”

Kínai kaját :) Egy Men Yang / Gao Xiang cikkünk volt a ludas, amiben étkezési szokásaikról írtunk.

“hogyan irj dalt”

Passz, sosem volt ilyenekhez érzékem, útmutatást a kommentekben írhattok.

4. WTF?! és +18

“vérnyomás növelő módszerek” – Érdekes, bár számunkra elég sok hír alkalmas vérnyomásunk növelésére, de másoknak valószínűleg ez nem használ. Amúgy egy szemlézett Hócipő cikket talált az érdeklődő, amit nem linkelnék, hogy vérnyomásunk a normális szinten maradjon :)

“usanka bakancs” – Ezt magyarázza meg nekem valaki. Az első 10-15 találati oldalon nem láttam magunkat. Az egyén is szégyellje magát, hogy nem talált ennyi lehetőség között alkalmas boltot és a Google is, hogy ide irányította :)

“pornó kabát” – Trenton szokta mindig kihangsúlyozni, hogy Kabát Péter hasonlít kedvenc színészére (:D).

“pucérnős háttérképek” – Ez nem az az oldal.

“biatorbágyi kurva” – Szintén mellétrafált, bár a bűnös itt is megvan, valaki a Biatorbágy elleni mérkőzés cikke alatt minősítette a teljesítményt, így a robot összerakta a kettőt.

“here zacsik” – PLÁNE nem az az oldal!

Annak, aki eljutott idáig… Na jó, a többieknek is…

(Fradi) Sikerekben gazdag, boldog új évet kíván az Üllői129!