A labdarúgó a Nemzeti Sport Online kérdésére elmondta, valóban tárgyalt Détári Lajos szakmai igazgatóval, és a héten akár aláírhat a zöld-fehérekhez.

„Détári Lajos szakmai igazgatóval már tárgyaltam a Ferencvárostól. Komolyak a klub szándékai, de még néhány apró részletet tisztáznunk kell. Néhány napon belül újra egyeztetünk a vezetőkkel, és a héten akár szerződést köthetünk” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online kérdésére az U-válogatottal 2008-ban Eb-bronzérmet nyerő Busai Attila.

„Jelenleg még szerződés köt a svájci másodosztályú FC Wilhez, de a kevés játéklehetőség miatt megegyeztem a klubvezetőkkel, hogy amennyiben találok csapatot Magyarországon, felbontjuk a megállapodást. Itthonról csak a Ferencváros hívott, külföldön talán több lehetőségem is lenne, de folyamatosan játszani szeretnék, ezért inkább hazajönnék” – fogalmazott a középpályás, aki 2010-ben az MTK-tól szerződött Svájcba.

A vele hírbe hozott Diósgyőr érdeklődéséről tehát nem hallott a 22 éves Busai, aki azt is elmondta, olyan szerződést szeretne kötni, amely fél évre szól, de kölcsönös elégedettség esetén meghosszabbítható, vagyis opciót is tartalmaz.

NSO