Busai három évre írt alá. Bár Détári Lajos, a Ferencváros szakmai igazgatója az NSO-nak adott tegnapi helyzetértékelésében nem kívánt konkrét neveket említeni a lehetséges további érkezőkkel kapcsolatban, a Nemzeti Sport megtudta, négy játékost is szerződtethetnek a zöld-fehérek a Vasastól.

Információink szerint a Ferencváros vezetői tárgyalásokat folytatnak a Vasassal négy labdarúgó is, Beliczky Gergő, Kulcsár Dávid, Kovács Gábor és Katona Máté esetleges klubcseréjéről. Mind a négy fiút szerződés köti Angyalföldre, ám ha a Ferencváros olyan ajánlatot tesz, amely a nehézségekkel küzdő Vasasnak is megfelelő – viheti a piros-kékek négy alapemberét. Ez a jövő hét végéig realizálódhat.

A fenti futballisták közül Beliczky csatár, az ő lehetséges érkezéséről már korábban hírt adtunk, a korábbi ferencvárosi Kulcsár Dávid középpályás, míg a másik két játékos elsősorban a védelemben bevethető.

A korábbi U-válogatott Busai Attila szerződése azonban már a héten lezárul, már csak a kötelező papírmunka van hátra, a középpályás a Nemzeti Sportnak elmondta, hároméves szerződést fog kötni a Ferencvárossal.

(nso)