Englert Orsiék a bajnokságban a rájátszásért ellenünk küzdő  ZTE-t fogadják. Kosaras lányaink egy hétközi szegedi kupasiker után a bajnokságra összpontosítanak, ahol a felsőházi rájátszás a tét. Csapatunk az A csoport alapszakaszának tabelláján a 5. helyet foglalja el az euroligás sztárcsapatok és pénteki ellenfelünk, a Zalaegerszeg mögött. Aki a mérkőzést megnyeri, az nagy valószínűséggel kiharcolja a pályaelőnyt a rájátszásra. A rangadóra a kosárszakosztály sok szeretettel várja a szurkolókat olcsó belépőkkel és Fradista sztárkavalkáddal (és remélhetőleg világra szóló Fradi győzelemmel). A szünetben hárompontosdobó versenyt rendeznek a kézilabdás Dajka Bettina, nyáron visszavonult labdarúgónk Dragóner Attila, vízilabda csapatunk vezetőedzője Ambrus Tamás és az est műsorközlője Várkonyi “DJ Dominique” Attila részvételével.

A belépők szurkolói kártya felmutatásával 300 Forintba kerülnek, az időben érkezők kupont kapnak a biléta mellé, amivel jogosultak egy ingyenes sörre a csarnok büféjében.

A lányok az utolsó pillanatig küzdeni fognak a sikerért, mi meg remélhetőleg torkunk szakadtáig buzdítjuk őket a céljaik eléréséhez. Lányaink bíznak bennünk, háláljuk meg nekik azzal, hogy kimegyünk a kézicsarnokba és a híres Fradi szurkolással segítjük őket. Mindent bele lányok, hajrá Fradi!

Ferencvárosi TC – Zalaegerszegi TE NKK
2012.01.20. 18 óra, Főtáv-FTC Aréna (kézicsarnok)