Gyere ki Te is!

Ferencváros – Zalaegerszeg, 18.00, Népliget – FTC Aréna

Mint szerdán már írtuk, ma este igen fontos mérkőzés előtt állnak kosaras lányaink, ugyanis a Zalaegerszeget fogadják. Ha győzünk és a hátralévő mérkőzéseken minden a papírforma szerint alakul, akkor a negyedik helyen fejeznénk be az alapszakaszt. Ezzel együtt járna a pályaelőny is, pont a ZTE-vel szemben. Miért fontos ez? Tavaly hasonló volt a szereposztás, csak akkor mi voltunk az ötödikek, a kék-fehérek pedig a negyedikek. A Zala megyeiek és mi is hoztuk a hazai találkozókat, a párharc 2-3-ra végződött, így nem jutottunk az elődöntőbe. Egy “visszatérő” is lesz, sajnos nem nálunk, ugyanis a szezont velünk kezdő Vida Anna rövid franciaországi kitérő után visszatért Magyarországra, és mai ellenfelünkhöz szerződött.

Az örökmérleg több mint parádésnak mondható: az eddigi 18 mérkőzésből 14-en FTC, míg mindössze 4-en zalai siker született! A pontarány: 1336-1155 a Fradi javára. 8 hazai mérkőzésből a Népligetben még sohasem nyert Zala Volán, mely hagyományt folytatni kívánjuk.

fradikosar.hu

A vezetőség továbbra is kedvezményes jegyekkel várja a fradistákat, akikre nagy szükség lesz ma, szurkolói kártyával mindössze 300 Ft a belépő ára, valamint van diák/nyugdíjas kedvezmény is. A nagyszünetben közönségszórakoztató program is lesz, amire Clubunk több szakosztályától is érkeznek résztvevők.

A szünetben hárompontosdobó versenyt rendezünk a kézilabdás Dajka Bettina, nyáron visszavonult labdarúgó Dragóner Attila, vízilabda csapat vezetőedzője Ambrus Tamás és az est műsorközlője Várkonyi “DJ Dominique” Attila részvételével. Csapataik az FTC és a Kőbányai Darazsak legkisebbjei lesznek.

Így a téli szünet idején a meccshiány enyhítésére is remek alkalom ez a rangadó, gyere ki Te is és hajtsuk a győzelembe az egész szezon során az FTC-hez méltón küzdő csapatunkat!

Hajrá Fradi!