A Tisza Volán otthonában gyűjtöttük be a három pontot.

Tisza Volán MTK 1-7 Ferencváros
Harmadok: 0-3, 0-3, 1-1
Gólok: Berta, Hrajnoha (Hoffmann), Sivonen (Schellin), Jánosi (Hoffmann, Vecaj), Bontovics (Berta), Vecaj (Jánosi, Hoffmann), Jánosi (Hrajnoha)

Nagy várakozás előzte meg a szegedi vendégjátékunkat, ahogy a Kisalföld Online fogalmazott: “Fradi-várás varázsában égnek a drukkerek”. A szokásoknak megfelelően ezúttal is ingyenes volt a belépés és minden kilátogatót megvendégeltek a házigazdák egy pohár forralt borral. A hazaiaknál ismerős arcok is feltűntek, ugyanis a kispadon ott volt korábbi kiváló játékosunk és edzőnk, Pindák László. Valamint a Tisza Volánban lépett jégre Fekecs Norbert, aki a mi játékosunk is, kettős igazolással rendelkezik, a Magyar Kupában nem mi neveztük.

Jégre léptek az új igazolások is, a fiatal csatár, Roczanov Dezső nem szerzett pontot, nem úgy, mint a visszatérő légiós , Pavol Hrajnoha. A bekk 1+1-gyel zárt. Az első harmad után Rackot Cergő váltotta a kapuban. A záró húsz percben megszerezte a becsületgólt az OBII-es gárda, amire még válaszolni is tudtunk, Jánosi Csaba egy másodperccel a vége előtt lőtte be a hetediket.

Folytatás szerdán, a Dunaújváros II-t fogadjuk Pesterzsébeten, 19 órakor.