Clubunk megerősítette a Vasas honlapja és az NSO által már közölt hírt.

A 21 éves csatár a Ferencvárosnál folytatja! Vele immár a negyedik utánpótlás válogatott labdarúgót sikerült klubunknak megszereznie. Orosz Márk, Batik Bence és Busai Attila után most már Beliczky Gergő is a Ferencváros játékosa. Klubunk meghallgatta a labdarúgó igényeit és rövid egyeztetés után szerződést ajánlott neki. Így sikerült megszerezni a Vasas FC egyik legértékesebb játékosát.

Fradi.hu

Az elmúlt napokban a sajtó ismét tele volt a tehetséges csatárunk jövőjét találgató kérdésekkel és felvetésekkel. Most a további „információink szerint” kezdetű hírek helyett pontosan tájékoztatjuk a közvéleményt Gergő pályafutásával kapcsolatban. Ami tény: Beliczky Gergő a tavasszal valóban a Ferencvárosi TC csapatában szerepel majd. Ami viszont mindenütt helytelenül jelent meg: nem igaz, hogy az FTC átvállalja a támadó felé fennálló angyalföldi tartozást, így pedig az sem igaz, hogy a labdarúgó tulajdonképpen ingyen kerül az Üllői útra.

Beliczky Gergőnek a nyáron lejár a szerződése a Vasasnál, amit klubunk szeretett volna meghosszabbítani. Legnagyobb sajnálatunkra, ebben a játékos nem volt partner, így most jött el az utolsó pillanat, hogy a Vasas pénzt lásson a futballistából, hiszen a nyáron szabadon igazolhatóvá válna. A fentiek értelmében tehát az FTC kivásárolta Beliczky Gergőt a nyárig élő szerződéséből, és a megállapodás értelmében a támadónak szerdán már a zöld-fehéreknél kell edzésre jelentkeznie.

fcvasas.com

Beliczky szerződése a nyáron lejárt volna a Vasasnál, s az angyalföldi klub szeretett volna hosszabbítani vele, ám a támadónak más elképzelései voltak. Az FTC így nem ingyen szerzi meg a csatárt, hanem kivásárolja az élő szerződéséből, ugyanakkor a Vasas honlapja szerint a zöld-fehér egylet nem vállalja át az angyalföldi klub tartozását a játékos felé.

Az átigazolás díját nem hozták nyilvánosságra, s azt sem, hogy mennyi időre kötelezi el magát Beliczky az új csapatához, de információink szerint a 21 esztendős támadó két és fél éves megállapodást írhat alá az FTC-hez, ahol már szerdán edzésre kell jelentkeznie.

A csatár ősszel 12 bajnokin játszott a Vasas színeiben, és egy gólt szerzett.

NSO