Krisztián visszakapta a régi mezszámát, amiben mint a régi időkben nagy gólt lőtt!

Emlékezhetünk a Grasshoppers vagy a Newcastle United elleni remek gólokra, ahol középpályásunk letette névjegyét a Ferencváros történelmébe. Ebben a mezben lépett pályára a Gellei Imre vezette Magyar válogatottban is, és lőtte góljait a nemzeti tizenegyben.
Lisztes amióta visszatért Németországból, a Ferencvárosban mindig foglalt volt a 10-es mez. 2008-as hazatérésekor Paul Shaw viselte ezt a megtisztelő szerelést. Azon a tavaszon Krisztián sérülése után nem tudott gólokkal visszatérni. Akkoriban a 9-es mezszámban játszott a közönség kedvencünk.

Második visszatérésekor Andrezinho viselte a legjobb játékosnak kijáró mezt. (Brazíliában a mai napig 1-11-ig számozzák a kezdőcsapatot. 1-essel a legjobb kapus, 2-essel a legjobb védő, 10-essel a csapat legjobb támadója) Cselgépünk őszi távozása után ez a szerelés megüresedett, amit Krisztián tavaszra visszaigényelt. Őszi mezszámát a 27-est Kulcsár Dávid kapta meg.
Lisztes ugyanott folytatta az eredményességet, ahol abbahagyta a Stuttgartba igazolása előtt. Az ő szépen sarokra helyezett lövésével sikerült legyőzni az NB3-as Soroksárt. Remélhetőleg tavasszal a régi időket fogja idézni a mez és gazdája!