Szurkolóink a korábbi kispesti kedvenc, Borgulya István csapatát fogadták!

Közel 300 néző és remek idő fogadta a Goldball pályára kilátogató nézőket, köztük a Ferencváros korábbi csapatkapitánya, Lipcsei Péter is. Az első félidőben egy kapufa után morajlott a lelátó, de többek között a játékvezető borzasztó ítéletei miatt is. E miatt a vendégek edzője is reklamált. Ha 10-es skálán kell osztályozni a sípmestert, a mai teljesítményére igen csak jószívűen kapna egy 2-est.

A félidőben folytatódott a youtube népszerű Fradista sorozata a “Deka dekázik”, a felvétel után ismét a játékosoké volt a főszerep.

Az 50. percben egy jó szöglet után megszerezte a vezetést az FFC, amire gyorsan érkezett az Ikarus válasza egy öngól formájában. Alig 10 perc múlva ismét visszaszerezte a vezetést Csókás Krisztián legénysége, egy hatalmas védelmi hiba után támadhatott a Fradista játékos a kapura, amit behelyezett a hosszúba. (2-1) Ekkor összezuhantak a vendégek, és egy oldalról beérkezett szabadrúgás után, a korábban az FTC futsal csapatában is megfordult Scheffer Bence növelte az FFC előnyét. A végén még egy újabb góllal beállította az FFC a 4-1-es végeredményt, és várhatja a következő kör sorsolását!

A mérkőzéshez hozzátartozik Scheffer Bence orrtörése. Korábbi futsalosunkat mentővel kórházba szállították.

 

Képek a mérkőzésről:
http://ffcikarus.zolika.fotoalbum.hu/