Csak a szombatra vársz, ez egy igaz szenvedély!

Hétvégén folytatódik a labdarúgó NB1 és rögtön egy régi ellenlábas, a legnagyobb vidéki riválisunk érkezik. Az a csapat, amelyik nem egyszer borsot tört az orrunk alá, amelyiktől fénykorunkban a legnagyobb vereségeinket szenvedtük. Emlékezhetünk a 2003-as bajnoki döntőre, vagy az elszenvedett vereségeinkre, amivel elszakítottak újabb sikereinktől. Bár 2004-ben egy kisebb elégtétel volt az előttük megszerzett bajnoki cím, de mostanában (sajnos) fordult a kocka.
A DVSC veretlenül vezeti a bajnokságot, s itt az idő törleszteni a sok elszenvedett vereségért, amivel most a legnagyobb fájdalmat okoznánk számukra az ő részükről év mérkőzésén.

Csapatunk újjá alakulóban van, s sok szurkoló örömére nem zsákbamacskákat igazoltunk a téli transzferidőszakban. Mint a régi szép időkben: tehetséges fiatal magyar játékosok érkeztek a IX. kerületbe. A sikeres időszak felépítéséhez mi is kellünk. Tudjuk a téli felkészülési szezon nem a legjobban sikerült számunkra, de ahogy a mondás tartja: rossz főpróba után, jó előadás következik. Főleg kiindulva a nyárból, amikor még az Európa Ligában legjobb 32 közé jutott Lokomotiv Moszkva is fejet hajtott fiainknak, gyengén teljesítettünk a bajnokságban. Ez Prukner László menesztéséhez vezetett, aminek köszönhetően Détári Lajos lett a felelős a szakmai munkáért, s sokak örömére az ő vezetésével ismét visszatért a régi útra a labdarúgás az Üllői út 129. alatt.

Ezzel a mai egységes csapattal képesek lehetünk egy remek tavaszi meneteléshez. Szombaton töltsük meg ismét az Albert Stadiont, szurkoljuk győzelembe Détári Lajos fiait! Folytassuk a 2006 óta tartó remek sorozatot, a tavaszi nyitány veretlen szériáját! Nem is tudjuk mekkora szükségük van ránk a srácoknak! Remélhetőleg mindenki meccslázban ég, szombaton meg tombol a lelátón! HAJRÁ FRADI!!! Mindenki a Szentélybe!

Reklámok