Csókás Krisztián fiai egy bírói hibáktól nem mentes mérkőzésen nyerte meg a BLSZ Téli Nagypályás Tornáját.

A találkozó egy szörnyű sérüléssel kezdődött, amikor egy durva belemenés után Németh Emánuel (Emu) lába egy nagyot reccsent, és a földön maradt. A kiállítás elmaradt, viszont negyed órát állt a játék, amíg a mentő ki nem érkezett.
Az első félidőben többet kezdeményezett a Testvériség, de igazán nagy helyzetet nem sikerült kialakítaniuk.

A második félidőre támadóbb volt az FFC, s Lőrincz Márton akciója után megszerezte a vezetést a 71. percben. Marci egy az egyre vihette a labdát a kapusra, aki az első próbálkozást még védte, de másodjára csatárunk az üresen maradó kapuba passzolt. Negyed órával később Kornél eldöntötte a mérkőzést, Jáky-Szabó Gergő remek átadása után a kapu közepébe lőtte a játékszert. Az utolsó percekben díszes társaság sorakozott fel a partvonal mellett Tarlós István főpolgármesterrel az élen, hiszen a mérkőzés után kezdődött az ünnepélyes díjátadás. Itt hírdették ki a torna legjobbjait, ahol a győztesnek járó serlegen kívül a gólkirály- (Németh Emánuel) és a legjobb kapus (Nagyjános Zoltán) díját is szurkolótársaink közül nyerték meg.

 

Az FFC-nek gratulálunk a kupagyőzelemhez, Németh Emánuelnek meg mielőbbi jobbulást kívánunk. Első hírek szerint szárkapocs csonttörést szenvedett.