Busai Attila szombat óta már nem csak azt tudja, hogy milyen szurkolóként végigizgulni egy FTC-mérkőzést, hanem azt is, hogy milyen a pályán a zöld-fehér színekért küzdeni. A korábbi utánpótlás-válogatott középpályás a télen igazolt csapatunkhoz, és a DVSC ellen bajnoki mérkőzésen is megmutathatta magát az Albert Flórián Stadion közönségének.
– Korábban, még az MTK színeiben már játszottam egy NB I-es mérkőzést, de ez valami teljesen más volt – elevenítette fel hétvégi emlékeit Busai Attila. – Már a kezdés előtt kirázott a hideg, félelmetes volt hallani a tömeg moraját. Az elején még szoknom kellett a hangulatot, de hamar belerázódtam a mérkőzés ritmusába. A találkozó kapcsán úgy érzem, hogy az első félidőben mi játszottunk jobban, de egy nagyon szerencsétlen góllal hátrányba kerültünk. Sikerült ugyan egyenlítenünk, de végül kikaptunk, pedig érzéseim szerint legalább a döntetlenre rászolgáltunk volna. A vereség mindenkit nagyon elkeserített, de nincs idő szomorkodni, mert a hétvégén a PMFC otthonába utazunk, ahonnan lehetőleg mind a három pontot el kell hoznunk.

Télen szerződtetett középpályásunk arról is beszélt, hogy milyen változásokat hozott életében a Ferencváros.
– Nem csak telefonon, hanem a közösségi oldalon is rengetegen megkeresnek, de emellett az utcán is megállítanak és biztatnak a szurkolók – mesélte Busai. – Azt gondolom, hogy Magyarországon ilyen figyelem csak a Ferencvárosnál övezi a játékosokat. Ez hatalmas élmény, nagyon szépen köszönök a drukkereknek mindent.
(fradi.hu)