Borzalmas játékkal, játékvezetéssel szenvedtünk vereséget a Veszprémtől.Már a 3. percben megszerezték a vezetést a vendégek, amikor egy szöglet után Hevesi-Tóth Tamás gyenge fejesét Hermány a kapuba ütötte. Lehet, hogy a korai gól tette, de csapatunk nem a legjobb formáját mutatta. Ebben benne volt egy kicsit a játékvezető is, aki sokszor tévesen állította meg lesen játékosainkat (pl. Birtalan bőven védők mögül indult) vagy Gárdos felrúgásáért nem fújta be a büntetőt.
A második félidőt úgy kezdtük ahogy az elsőt. 3. perc, szöglet, gól. Védelmünk hatalmasat hibázott, a piros mezesek játékosa Császár Attila üresen helyezkedve lőhette a játékszert Hermány kapujába. Alig 2 percen belül egy eléggé lesgyanús labdából indulhatott meg a Veszprém, amely támadásnak a végén  Thiago helyezte a kapuba a 3. veszprémi gólt, ami után Lipcsei Peti üvöltözött a védőkkel, főleg a nagyot hibázó Maróti Bélával.
A 69. percben egy pontrúgás után Batik lövését még védte a veszprémi kapus, a tavaly még Szolnokon védő Tarczy Pál, de a kipattanóra későn vetődött, azt Varga Bence továbbította a kapuba.
A 85. percben a játékvezető még inkább főszereplő akart lenni, felküldte a lelátóra a Lipcsei-Milovanovics edzőpárost. Az eset után rögtön támadtunk, ahol egy újabb jogos tizenegyestől lett megfosztva csapatunk. A 90. percben az egyik veszpréminek, névszerint a Lombardtól igazolt Bali Péternek (nem erőnléti edzőnk) bunyózhatnékja támadt, felrúgta Batik Bencét, aki a földön maradt. Az eset után kialakult kakaskodásban Bali megkapta a piros kártyát, de mindenki megdöbbenésére Batik is elhagyni kényszerült a pályát.

Győzelmet a játékunk alapján nem érdemeltünk, de mégis ki kellett térnünk a játékvezetésre. Reméljük Petiéket nem meszelik el túlságosan. Végeredmény: Ferencváros II-Veszprém 1-3 (0-1)

Képeink a mérkőzésről:
http://fradi2-veszprem-2012marc.zolika.fotoalbum.hu/